Even voorstellen


Mijn naam is Alouette Kuipers, en ik ben een echte dierenvriend van jongs af aan. Ik ben daarom ook in de richting van mijn interesse gaan studeren. Recentelijk heb ik de studie dierwetenschappen met succes volbracht aan de WUR (Wageningen University & Research centre; voorheen Landbouw Hogeschool). De door mij gekozen specialisatie is diervoeding geweest.

Naast de hiervoor genoemde gedegen opleiding heb ik een trainerscursus gevolgd bij O&O (met certificaat) en heb tevens het diploma Vakbekwaamheid Honden- en Kattenbesluit en tevens een diploma Dieren EHBO.

Tijdens verschillende stages in Nederland en Nieuw Zeeland heb ik veel ervaring opgedaan in omgang, voeding, verzorging, training van en onderzoek met verschillende diersoorten. Een kleine fotografische samenvatting ziet u hieronder. Daarnaast heb ik geruime werkervaring opgedaan in een dierenpension in de Betuwe. Ik heb daar met veel plezier gewerkt, maar moest afscheid nemen toen we naar het Friesche Haagje gingen verhuizen. Hier in het noorden gaf ik als vrijwilliger les op een hondenschool en trainde dan groepen van gemiddeld acht cursisten en hun honden.

Omdat ik mijn kennis en ervaring niet onbenut wilde laten en ik ook graag weer meer met dieren en mensen wilde werken ben ik in maart 2010 mijn eigen bedrijf begonnen, en hier het resultaat: Hondsdol Huisdierenservice.

Van tijd tot tijd wordt het Hondsdolle team versterkt met een stagiair, waardoor ik ook vanuit de opleidingen op de hoogte blijf van nieuw ontwikkelingen.

Hieronder ziet u een fotografische samenvatting van mijn ervaring en omgang met dieren

Djoda Rusty & Djoda Viervoeter Viervoeter
Djoda Rusty & Djoda Viervoeter Viervoeter
Viervoeter Viervoeter ..